Katz, Sandor Ellix

Síla přírodní fermentace. jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] - 1. vyd. - Praha : Grada, 2015 - 255 s. : il. ; 21 cm

Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována

978-80-247-5214-3 297.00 Kč


ph135618
fermentace
ph128109
kvasné technologie
ph114847
jídla

kvašení domácí alkohol domácí chleba mléčné produkty domácí jídlo


kuchařské recepty
příručky

613