000 01282nam a2200265 i 4500
999 _c26996
_d26996
001 100347
003 CZ PrSKC
005 20190805093008.0
008 181210s2018 xr |||||||||||||| zecze d
020 _a9788027107735
_c329.00 Kč
040 _aKAG503
_bcze
_erda
041 1 _acze
_heng
080 _a64
100 1 _aBrunning, Andy
_4aut
_98007
245 1 0 _aProč pláčeme při krájení cibule? :
_bplus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla /
_cAndy Brunning ; z anglického originálu Why Does Asparagus Make Your Wee Smell? ... přeložil Petr Somogyi
250 _aPrvní vydání
300 _a152 stran :
_bbarevné ilustrace ;
_c17 cm
504 _aBibilografie na s. 144-150
520 2 _aVšichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete spolu s ilustracemi na stránkách této knihy.
653 0 _apotraviny
_achuť
_abarva
_aaroma
_ajedy
_avnímání
_amysl
_azdraví
_atransformace
_azajímavosti
655 7 _apopulárně-naučné publikace
_9223
700 1 _aSomogyi, Petr
_4trl
_98008
910 _aABG508