000 | 01282nam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c26996 _d26996 |
||
001 | 100347 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20190805093008.0 | ||
008 | 181210s2018 xr |||||||||||||| zecze d | ||
020 |
_a9788027107735 _c329.00 Kč |
||
040 |
_aKAG503 _bcze _erda |
||
041 | 1 |
_acze _heng |
|
080 | _a64 | ||
100 | 1 |
_aBrunning, Andy _4aut _98007 |
|
245 | 1 | 0 |
_aProč pláčeme při krájení cibule? : _bplus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla / _cAndy Brunning ; z anglického originálu Why Does Asparagus Make Your Wee Smell? ... přeložil Petr Somogyi |
250 | _aPrvní vydání | ||
300 |
_a152 stran : _bbarevné ilustrace ; _c17 cm |
||
504 | _aBibilografie na s. 144-150 | ||
520 | 2 | _aVšichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete spolu s ilustracemi na stránkách této knihy. | |
653 | 0 |
_apotraviny _achuť _abarva _aaroma _ajedy _avnímání _amysl _azdraví _atransformace _azajímavosti |
|
655 | 7 |
_apopulárně-naučné publikace _9223 |
|
700 | 1 |
_aSomogyi, Petr _4trl _98008 |
|
910 | _aABG508 |