000 01811nam a2200325 a 4500
001 4214400000028628
005 20180112114201.0
008 0427s2015----xr ---------u-------cze-d
020 _a978-80-247-5214-3
_qbrož. :
_c297.00 Kč
040 _aabg508
_eAACR2
_91
_bcze
041 1 _acze
_heng
072 7 _a66
_xChemický průmysl. Chemická technologie
_2Konspekt
_919
072 7 _a641
_xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla
_2Konspekt
_919
080 _a613
100 1 _aKatz, Sandor Ellix
_4aut
245 1 0 _aSíla přírodní fermentace. jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur /
_cSandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]
250 _a1. vyd.
260 _aPraha :
_bGrada,
_c2015
300 _a255 s. :
_bil. ;
_c21 cm
504 _aObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
520 2 _aAutor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována
650 0 4 _afermentace
_3ph135618
650 0 4 _akvasné technologie
_3ph128109
650 0 4 _ajídla
_3ph114847
653 _akvašení
_adomácí alkohol
_adomácí chleba
_amléčné produkty
_adomácí jídlo
655 4 _akuchařské recepty
655 4 _apříručky
765 1 8 _tWild fermentation
_9Česky
910 _aabg508
980 _g613
_d20150427
_t5
_iopa-knihy
_j26/2015
_h297.00
_a219.78
_1421440049827
_nK
_zSP
999 _c6566
_d6566