| 000 | 01811nam a2200325 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 4214400000028628 | ||
| 005 | 20180112114201.0 | ||
| 008 | 0427s2015----xr ---------u-------cze-d | ||
| 020 |
_a978-80-247-5214-3 _qbrož. : _c297.00 Kč |
||
| 040 |
_aabg508 _eAACR2 _91 _bcze |
||
| 041 | 1 |
_acze _heng |
|
| 072 | 7 |
_a66 _xChemický průmysl. Chemická technologie _2Konspekt _919 |
|
| 072 | 7 |
_a641 _xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla _2Konspekt _919 |
|
| 080 | _a613 | ||
| 100 | 1 |
_aKatz, Sandor Ellix _4aut |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aSíla přírodní fermentace. jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / _cSandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] |
| 250 | _a1. vyd. | ||
| 260 |
_aPraha : _bGrada, _c2015 |
||
| 300 |
_a255 s. : _bil. ; _c21 cm |
||
| 504 | _aObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy | ||
| 520 | 2 | _aAutor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována | |
| 650 | 0 | 4 |
_afermentace _3ph135618 |
| 650 | 0 | 4 |
_akvasné technologie _3ph128109 |
| 650 | 0 | 4 |
_ajídla _3ph114847 |
| 653 |
_akvašení _adomácí alkohol _adomácí chleba _amléčné produkty _adomácí jídlo |
||
| 655 | 4 | _akuchařské recepty | |
| 655 | 4 | _apříručky | |
| 765 | 1 | 8 |
_tWild fermentation _9Česky |
| 910 | _aabg508 | ||
| 980 |
_g613 _d20150427 _t5 _iopa-knihy _j26/2015 _h297.00 _a219.78 _1421440049827 _nK _zSP |
||
| 999 |
_c6566 _d6566 |
||