Čekání na jaro : (Záznam č. 32216)

Podrobnosti MARC
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01671nam a2200373 i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné nkc20233576505
003 - Identifikátor kontrolního čísla
Řídící pole proměnné CZ PrSKC
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20240520130256.0
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis
Řídící pole kódované ta
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 231201s2023 xr a e f 001 0 cze
020 ## - ISBN
ISBN 9788090580664
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace BOA001
Jazyk katalogizace cze
Použitá pravidla popisu rda
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Zpřesnění předmětové kategorie Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Zdroj předmětové klasifikace Konspekt
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.56(=162.3)
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.56:27-565.4
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.56:398.332.12
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT (083.12)
Idetifikátor vydání MDT MRF
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Pišová, Jana Florentýna,
Datumy související se jménem 1975-
Kód role aut
9 (RLIN) 18203
245 10 - Údaje o názvu
Název Čekání na jaro :
Další údaje o názvu kuchařka pro nové začátky : 100 receptů od masopustu do Velikonoc /
Údaj o odpovědností, atd. Jana Florentýna Pišová
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání Vydání první
264 #1 - Nakladatelské údaje
Místo vydání Praha :
Nakladatel Mrs. Wolf s.r.o.,
Rok vydání 2023
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 390 stran :
další fyzické údaje barevné ilustrace ;
Rozměry 25 cm
500 ## - Všeobecná poznámka
Text obecné poznámky Obsahuje rejstřík
520 2# - Anotace
Anotace, atd. V kuchařské knize čtenář nalezne 100 chutných a tematických receptů od masopustu do Velikonoc.
Rozšířený text anotace V kuchyni se střídají období s masem a bez masa, staré zásoby s mladičkou novou sklizní, bujaré oslavy se skromnými dny. Příběh odcházející zimy není ani vybledlý, ani nudný, ale hýří pestrou nadílkou zimních surovin, jednoduchých receptů i zajímavých tradic. Nakladatelská anotace. Kráceno.
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma česká jídla
Zdroj záhlaví nebo termínu czenas
9 (RLIN) 4395
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma postní jídla
Zdroj záhlaví nebo termínu czenas
9 (RLIN) 18204
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma velikonoční jídla
Zdroj záhlaví nebo termínu czenas
9 (RLIN) 18205
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma Czech cookery
Zdroj záhlaví nebo termínu eczenas
9 (RLIN) 4397
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma fasting meals
Zdroj záhlaví nebo termínu eczenas
9 (RLIN) 18206
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma Easter cookery
Zdroj záhlaví nebo termínu eczenas
9 (RLIN) 18207
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
-- 107
655 #9 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín cookbooks
-- 109
Jednotky
Stav ztráty Zdroj klasifikace pro skladování Stav poškození
  Dewey Decimal Classification  

Používáme knihovní systém Koha