Čekání na jaro : (Záznam č. 32216)
000 -Návěští | |
---|---|
Řídící pole kódované 24B | 01671nam a2200373 i 4500 |
001 - Kontrolní číslo | |
Řídící pole proměnné | nkc20233576505 |
003 - Identifikátor kontrolního čísla | |
Řídící pole proměnné | CZ PrSKC |
005 - Datum posledního zpracování | |
Řídící pole 16B | 20240520130256.0 |
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis | |
Řídící pole kódované | ta |
008 - Údaje pevné délky | |
Řídící pole kódované 40B | 231201s2023 xr a e f 001 0 cze |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 9788090580664 |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura | |
Agentura původní katalogizace | BOA001 |
Jazyk katalogizace | cze |
Použitá pravidla popisu | rda |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt | |
Předmětová kategorie | 641 |
Zpřesnění předmětové kategorie | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Zdroj předmětové klasifikace | Konspekt |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | 641.56(=162.3) |
Idetifikátor vydání MDT | MRF |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | 641.56:27-565.4 |
Idetifikátor vydání MDT | MRF |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | 641.56:398.332.12 |
Idetifikátor vydání MDT | MRF |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | (083.12) |
Idetifikátor vydání MDT | MRF |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora | |
Osobní jméno | Pišová, Jana Florentýna, |
Datumy související se jménem | 1975- |
Kód role | aut |
9 (RLIN) | 18203 |
245 10 - Údaje o názvu | |
Název | Čekání na jaro : |
Další údaje o názvu | kuchařka pro nové začátky : 100 receptů od masopustu do Velikonoc / |
Údaj o odpovědností, atd. | Jana Florentýna Pišová |
250 ## - Údaje o vydání | |
Označení vydání | Vydání první |
264 #1 - Nakladatelské údaje | |
Místo vydání | Praha : |
Nakladatel | Mrs. Wolf s.r.o., |
Rok vydání | 2023 |
300 ## - Fyzický popis | |
Rozsah | 390 stran : |
další fyzické údaje | barevné ilustrace ; |
Rozměry | 25 cm |
500 ## - Všeobecná poznámka | |
Text obecné poznámky | Obsahuje rejstřík |
520 2# - Anotace | |
Anotace, atd. | V kuchařské knize čtenář nalezne 100 chutných a tematických receptů od masopustu do Velikonoc. |
Rozšířený text anotace | V kuchyni se střídají období s masem a bez masa, staré zásoby s mladičkou novou sklizní, bujaré oslavy se skromnými dny. Příběh odcházející zimy není ani vybledlý, ani nudný, ale hýří pestrou nadílkou zimních surovin, jednoduchých receptů i zajímavých tradic. Nakladatelská anotace. Kráceno. |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma | |
Věcné téma | česká jídla |
Zdroj záhlaví nebo termínu | czenas |
9 (RLIN) | 4395 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma | |
Věcné téma | postní jídla |
Zdroj záhlaví nebo termínu | czenas |
9 (RLIN) | 18204 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma | |
Věcné téma | velikonoční jídla |
Zdroj záhlaví nebo termínu | czenas |
9 (RLIN) | 18205 |
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma | |
Věcné téma | Czech cookery |
Zdroj záhlaví nebo termínu | eczenas |
9 (RLIN) | 4397 |
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma | |
Věcné téma | fasting meals |
Zdroj záhlaví nebo termínu | eczenas |
9 (RLIN) | 18206 |
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma | |
Věcné téma | Easter cookery |
Zdroj záhlaví nebo termínu | eczenas |
9 (RLIN) | 18207 |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma | |
Žánr/forma či základní termín | kuchařské recepty |
-- | 107 |
655 #9 - Rejstříkový termín - žánr/forma | |
Žánr/forma či základní termín | cookbooks |
-- | 109 |
Stav ztráty | Zdroj klasifikace pro skladování | Stav poškození |
---|---|---|
Dewey Decimal Classification |