Vlastní obálka
Vlastní obálka
Základní MARC ISBD

Za dobrotami světa s kuchařem Vincentem / napsala Štěpánka Sekaninová ; ilustroval Jakub Cenkl

Podle: Přispěvatel(é): Typ materiálu: TextTextVydavatel: V Praze : Albatros, [2019]Datum copyrightu: ©2019Vydání: První vydáníPopis: 38 nečíslovaných rozkládacích stran : barevné ilustrace, mapy ; 24 x 26 cm + 1 příručka pro kuchtíka (12 nečíslovaných stran : barevné ilustrace ; 23 cm)ISBN:
  • 9788000054230
Předmětová hesla: Žánr/Forma: Rozsah a obsah: Cestovní atlas představující tradiční pokrmy a chutě všech šesti obydlených kontinentů světa. Průvodcem je kuchař Vincent, který se chce stát tím nejlepším kuchařem. A k tomu je potřeba objet celý svět a poznat potraviny, koření a také způsob, jak je připravit co nejlépe. Kromě nových chutí objevuje Vincent i kulturní zvyklosti různých národů při stolování. Každý kontinent je představen na jedné dvoustraně a konkrétní národní jídla pak na rozkládací mapě daného kontinentu. Přílohou publikace je recept na pokrm z každého světadílu a stručný slovníček pojmů.
Štítky z této knihovny: V této knihovně nejsou k tomuto titulu přiřazené žádné štítky. Pro přidávání štítků je nutné být přihlášený.
Star ratings
    Průměrné hodnocení: 0.0 (0 hlasů)
Jednotky
Typ jednotky Domovská knihovna Signatura Přílohy Stav Půjčeno do Čárový kód
Kniha Kniha Roztoky MN 641 Dostupné 421440060999

"Pro nakladatelství Albatros v Praze ve společnosti Albatros Media a.s. připravilo nakladatelství B4U Publishing"--Tiráž

Název z obálky

Příloha uložena v papírové kapse na zadním přídeští

Cestovní atlas představující tradiční pokrmy a chutě všech šesti obydlených kontinentů světa. Průvodcem je kuchař Vincent, který se chce stát tím nejlepším kuchařem. A k tomu je potřeba objet celý svět a poznat potraviny, koření a také způsob, jak je připravit co nejlépe. Kromě nových chutí objevuje Vincent i kulturní zvyklosti různých národů při stolování. Každý kontinent je představen na jedné dvoustraně a konkrétní národní jídla pak na rozkládací mapě daného kontinentu. Přílohou publikace je recept na pokrm z každého světadílu a stručný slovníček pojmů.

Zatím nikdo nekomentoval.

pro zveřejnění komentáře.

Používáme knihovní systém Koha