Síla přírodní fermentace. jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / (Záznam č. 6566)
000 -Návěští | |
---|---|
Řídící pole kódované 24B | 01811nam a2200325 a 4500 |
001 - Kontrolní číslo | |
Řídící pole proměnné | 4214400000028628 |
005 - Datum posledního zpracování | |
Řídící pole 16B | 20180112114201.0 |
008 - Údaje pevné délky | |
Řídící pole kódované 40B | 0427s2015----xr ---------u-------cze-d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 978-80-247-5214-3 |
-- | brož. : |
Dostupnost | 297.00 Kč |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura | |
Agentura původní katalogizace | abg508 |
Použitá pravidla popisu | AACR2 |
-- | 1 |
Jazyk katalogizace | cze |
041 1# - Kód jazyka | |
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků | cze |
Kód jazyka originálu | eng |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt | |
Předmětová kategorie | 66 |
Zpřesnění předmětové kategorie | Chemický průmysl. Chemická technologie |
Zdroj předmětové klasifikace | Konspekt |
-- | 19 |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt | |
Předmětová kategorie | 641 |
Zpřesnění předmětové kategorie | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Zdroj předmětové klasifikace | Konspekt |
-- | 19 |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | 613 |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora | |
Osobní jméno | Katz, Sandor Ellix |
Kód role | aut |
245 10 - Údaje o názvu | |
Název | Síla přírodní fermentace. jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / |
Údaj o odpovědností, atd. | Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] |
250 ## - Údaje o vydání | |
Označení vydání | 1. vyd. |
260 ## - Nakladatelské údaje | |
Místo vydání | Praha : |
Jméno nakladatele | Grada, |
datum vydání | 2015 |
300 ## - Fyzický popis | |
Rozsah | 255 s. : |
další fyzické údaje | il. ; |
Rozměry | 21 cm |
504 ## - Poznámka o bibliografii | |
Text poznámky o bibliografii,atd | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
520 2# - Anotace | |
Anotace, atd. | Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována |
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma | |
Věcné téma | fermentace |
Bližší určení dokumentu | ph135618 |
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma | |
Věcné téma | kvasné technologie |
Bližší určení dokumentu | ph128109 |
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma | |
Věcné téma | jídla |
Bližší určení dokumentu | ph114847 |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený | |
Volně tvořený termín | kvašení |
-- | domácí alkohol |
-- | domácí chleba |
-- | mléčné produkty |
-- | domácí jídlo |
655 #4 - Rejstříkový termín - žánr/forma | |
Žánr/forma či základní termín | kuchařské recepty |
655 #4 - Rejstříkový termín - žánr/forma | |
Žánr/forma či základní termín | příručky |
765 18 - Záhlaví v originálním jazyce | |
Název | Wild fermentation |
-- | Česky |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) | |
Sigla vlastníka jednotky | abg508 |
980 ## - ZClavia | |
-- | 613 |
-- | 20150427 |
-- | 5 |
-- | opa-knihy |
-- | 26/2015 |
-- | 297.00 |
-- | 219.78 |
-- | 421440049827 |
-- | K |
-- | SP |
Stav ztráty | Stav poškození |
---|---|