Síla přírodní fermentace. jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / (Záznam č. 6566)

Podrobnosti MARC
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01811nam a2200325 a 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 4214400000028628
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20180112114201.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 0427s2015----xr ---------u-------cze-d
020 ## - ISBN
ISBN 978-80-247-5214-3
-- brož. :
Dostupnost 297.00 Kč
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace abg508
Použitá pravidla popisu AACR2
-- 1
Jazyk katalogizace cze
041 1# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků cze
Kód jazyka originálu eng
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 66
Zpřesnění předmětové kategorie Chemický průmysl. Chemická technologie
Zdroj předmětové klasifikace Konspekt
-- 19
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Zpřesnění předmětové kategorie Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Zdroj předmětové klasifikace Konspekt
-- 19
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 613
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Katz, Sandor Ellix
Kód role aut
245 10 - Údaje o názvu
Název Síla přírodní fermentace. jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur /
Údaj o odpovědností, atd. Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání 1. vyd.
260 ## - Nakladatelské údaje
Místo vydání Praha :
Jméno nakladatele Grada,
datum vydání 2015
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 255 s. :
další fyzické údaje il. ;
Rozměry 21 cm
504 ## - Poznámka o bibliografii
Text poznámky o bibliografii,atd Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
520 2# - Anotace
Anotace, atd. Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma fermentace
Bližší určení dokumentu ph135618
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma kvasné technologie
Bližší určení dokumentu ph128109
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma jídla
Bližší určení dokumentu ph114847
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín kvašení
-- domácí alkohol
-- domácí chleba
-- mléčné produkty
-- domácí jídlo
655 #4 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
655 #4 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín příručky
765 18 - Záhlaví v originálním jazyce
Název Wild fermentation
-- Česky
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky abg508
980 ## - ZClavia
-- 613
-- 20150427
-- 5
-- opa-knihy
-- 26/2015
-- 297.00
-- 219.78
-- 421440049827
-- K
-- SP
Jednotky
Stav ztráty Stav poškození
   

Používáme knihovní systém Koha