Obálka
Základní MARC ISBD

Síla přírodní fermentace. jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]

Od: Katz, Sandor Ellix [aut]
Typ materiálu: TextTextVydavatel: Praha : Grada, 2015Vydání: 1. vydPopis: 255 s. : il. ; 21 cmISBN: 978-80-247-5214-3Předmětová hesla: fermentace | kvasné technologie | jídla | kvašení domácí alkohol domácí chleba mléčné produkty domácí jídloŽánr/Forma: kuchařské recepty | příručkyRozsah a obsah: Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována
Štítky z této knihovny: V této knihovně nejsou k tomuto titulu přiřazené žádné štítky. Pro přidávání štítků je nutné být přihlášený.
    Průměrné hodnocení: 0.0 (0 hlasů)
Typ jednotky Domovská knihovna Sbírka Signatura Stav Půjčeno do Čárový kód Rezervace jednotky
Kniha Kniha Roztoky
1 613 Dostupné 421440049827
Celkem rezervací: 0

Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována

Zatím nikdo nekomentoval.

pro publikování komentáře.

Používáme knihovní systém Koha