Síla přírodní fermentace. jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]
Od: Katz, Sandor Ellix [aut]
Typ materiálu: TextVydavatel: Praha : Grada, 2015Vydání: 1. vydPopis: 255 s. : il. ; 21 cmISBN: 978-80-247-5214-3Předmětová hesla: fermentace | kvasné technologie | jídla | kvašení domácí alkohol domácí chleba mléčné produkty domácí jídloŽánr/Forma: kuchařské recepty | příručkyRozsah a obsah: Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikovánaTyp jednotky | Domovská knihovna | Sbírka | Signatura | Stav | Půjčeno do | Čárový kód | Rezervace jednotky |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Kniha | Roztoky | 1 | 613 | Dostupné | 421440049827 |
Celkem rezervací: 0
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována
Zatím nikdo nekomentoval.