Proč pláčeme při krájení cibule? : (Záznam č. 26996)

Podrobnosti MARC
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01282nam a2200265 i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 100347
003 - Identifikátor kontrolního čísla
Řídící pole proměnné CZ PrSKC
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20190805093008.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 181210s2018 xr |||||||||||||| zecze d
020 ## - ISBN
ISBN 9788027107735
Dostupnost 329.00 Kč
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace KAG503
Jazyk katalogizace cze
Použitá pravidla popisu rda
041 1# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků cze
Kód jazyka originálu eng
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 64
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Brunning, Andy
Kód role aut
9 (RLIN) 8007
245 10 - Údaje o názvu
Název Proč pláčeme při krájení cibule? :
Další údaje o názvu plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla /
Údaj o odpovědností, atd. Andy Brunning ; z anglického originálu Why Does Asparagus Make Your Wee Smell? ... přeložil Petr Somogyi
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání První vydání
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 152 stran :
další fyzické údaje barevné ilustrace ;
Rozměry 17 cm
504 ## - Poznámka o bibliografii
Text poznámky o bibliografii,atd Bibilografie na s. 144-150
520 2# - Anotace
Anotace, atd. Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete spolu s ilustracemi na stránkách této knihy.
653 0# - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín potraviny
-- chuť
-- barva
-- aroma
-- jedy
-- vnímání
-- mysl
-- zdraví
-- transformace
-- zajímavosti
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín populárně-naučné publikace
-- 223
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Somogyi, Petr
Kód role trl
9 (RLIN) 8008
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky ABG508
Jednotky
Stav ztráty Zdroj klasifikace pro skladování Stav poškození
  Dewey Decimal Classification  

Používáme knihovní systém Koha