Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla / Andy Brunning ; z anglického originálu Why Does Asparagus Make Your Wee Smell? ... přeložil Petr Somogyi
Od: Brunning, Andy [aut]
Přispěvatel(é): Somogyi, Petr [trl]
Typ materiálu: TextVydání: První vydáníPopis: 152 stran : barevné ilustrace ; 17 cmISBN: 9788027107735Předmětová hesla: potraviny chuť barva aroma jedy vnímání mysl zdraví transformace zajímavostiŽánr/Forma: populárně-naučné publikace Rozsah a obsah: Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete spolu s ilustracemi na stránkách této knihy.Typ jednotky | Domovská knihovna | Sbírka | Signatura | Stav | Půjčeno do | Čárový kód | Rezervace jednotky |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Kniha | Roztoky | 1 | 613 | Dostupné | 421440056232 |
Celkem rezervací: 0
Bibilografie na s. 144-150
Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete spolu s ilustracemi na stránkách této knihy.
Zatím nikdo nekomentoval.