Obálka
Základní MARC ISBD

Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla / Andy Brunning ; z anglického originálu Why Does Asparagus Make Your Wee Smell? ... přeložil Petr Somogyi

Od: Brunning, Andy [aut]
Přispěvatel(é): Somogyi, Petr [trl]
Typ materiálu: TextTextVydání: První vydáníPopis: 152 stran : barevné ilustrace ; 17 cmISBN: 9788027107735Předmětová hesla: potraviny chuť barva aroma jedy vnímání mysl zdraví transformace zajímavostiŽánr/Forma: populárně-naučné publikace Rozsah a obsah: Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete spolu s ilustracemi na stránkách této knihy.
Štítky z této knihovny: V této knihovně nejsou k tomuto titulu přiřazené žádné štítky. Pro přidávání štítků je nutné být přihlášený.
    Průměrné hodnocení: 0.0 (0 hlasů)
Typ jednotky Aktuální umístění Sbírka Signatura Stav Půjčeno do Čárový kód Rezervace jednotky
Kniha Kniha Roztoky
1 613 Dostupné 421440056232
Celkem rezervací: 0

Bibilografie na s. 144-150

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete spolu s ilustracemi na stránkách této knihy.

Zatím nikdo nekomentoval.

pro publikování komentáře.

Používáme knihovní systém Koha