Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla / Andy Brunning ; z anglického originálu Why Does Asparagus Make Your Wee Smell? ... přeložil Petr Somogyi
Typ materiálu:
TextJazyk: Čeština Original language: English (Angličtina) Vydání: První vydáníPopis: 152 stran : barevné ilustrace ; 17 cmISBN: - 9788027107735
| Typ jednotky | Domovská knihovna | Sbírka | Signatura | Přílohy | Stav | Půjčeno do | Čárový kód | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kniha
|
Roztoky | 1 | 613 | Dostupné | 421440056232 |
Bibilografie na s. 144-150
Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete spolu s ilustracemi na stránkách této knihy.
Zatím nikdo nekomentoval.
Přihlaste se do svého účtu pro zveřejnění komentáře.